Results 1 to 5 of 5

Thread: PVR-250 on Windows 2003 Server

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    7

    PVR-250 on Windows 2003 Server

    Hi everybody,

    I am running Windows 2003 Server, when I install my 250 I get error 10 - Device cannot start. I have enabled directdraw and windows audio service. What other steps are needed to get the PVR-250 working?

    The following is my hardware list:
    Intel D845EBG2 Motherboard
    Pentium 4 2.4 Ghz
    512 Mb Ram
    Intel Radeon VE (not used for viewing shows, this pc is only a server)
    Hauppauge PVR-250
    Will add my 350 if i get the 250 working.

    I have looked on the Hauppauge forums, but no help there. I noticed quite a few people on here seem to be running a 250 on win2k3 and thought this was the next place to find help.

    Any help is greatly appreciated. Thanks in advance!

    Lumstar

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,417
    www.shspvr.com/smf would be a pretty good place to get an answer to this question.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Lansing, MI, USA
    Posts
    463
    FWIW, my 500 went in without a hitch. I did not have to do anything special.
    GBPVR v1.0.16 | Comskip | SportsScores | Weather | I-XmlTV

    Server: Tyan Thunder h1000E | 2 x Opteron 2210 | 2GB PC2-5300 DDR2 ECC
    LSI MegaRAID 300-8X SATA RAID
    1x 73GB SCSI @ 10K RPM (OS)
    3x 500GB SATA @ 7.2K RPM (RAID 5) (4 Partitions: Docs, Still Pics, Home Movies, Music)
    2x 160GB IDE @ 7.2K RPM (RAID 0) (Recordings)
    Hauppauge HVR-1600

    Client: Gigabyte GA-MA69GM-S2H | Athlon x2 5000+ BE | 2GB PC-6400 DDR2
    1x 320GB SATA @ 7.2K RPM
    Antec NSX2480 Case
    MCE Remote

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    77
    Same here, my PVR150 works without a glitch. Did you use the latest beta drivers?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    7
    I got it working using sub's link. Thank's sub! Basically I needed to enable Windows Audio service and install DirectX 9, then enable Directdraw. After that drivers installed perfectly. Thanks for the help.

    Cheers,

    Lumstar

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •