Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 43

Thread: NPVR not working with Hauppauge HP PVR.

  1. #31
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,365
    Try archiving it anyway and see what size it compresses to...

    Alex

  2. #32
    I did try archiving it, and it was the same.

    Downloaded this sqlite program, but the data shows up as gobbledegook.

    I just downloaded 7 zip, and it has worse compression.

  3. #33
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    20,767
    from the coomand prompt

    sqliite3 npvr.db3

    at the > prompt

    vacuum;

    wait a bit

    .exit at the prompt that is dot exit

    Martin

  4. #34
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,895
    Just put it somewhere I can download it, like dropbox or rapidshare etc, then let me know the download url.

  5. #35
    looks like dropbox needs an email address for me to share the link. Can you pm me an address, unless dropbox has another way to share files.

  6. #36
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,895
    You might as well just email the zipped database file to me. I've PM'd you my email address.

  7. #37
    Thanks, I sent it to you. Although I feel like a moron because I sent the full size file, not the zipped one. Sorry about that. Been working a lot of hours lately.

  8. #38
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Canada
    Posts
    68
    I feel a bit like a goofball. My channel blaster stopped working again this evening with the HD PVR. It changed a channel at 6pm, then didn't work at 7:30pm. I was able to fix it by rebooting and reinstalling HIP again. If it happens again over the next few days, I'll add my zipped files also. Apologies for sounding like I figured something out a page back.

  9. #39
    Don't sweat it, nobody's perfect. Hopefully sub can figure this one out. My thanks to him for all the work he does here.

  10. #40
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,895
    cyclone - I can see why it's not blasting.

    Give this patch a go.
    Attached Files Attached Files

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •