Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 41 to 50 of 54

Thread: [HDPVR/Colossus] Channel Changing with NPVR Addon

  1. #41
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,026
    Hmm, is L: drive a local drive, or a network drive, and does the 'localsystem' account have the permission required to write to it?

  2. #42
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    249
    L: is in fact a local drive (actually a RAID array inside the local system). I haven't changed permissions from the default so System should have full control permissions, but I can certainly try changing NRecord to run as a local user.

    Is it possible that the process to clean up Live TV files is being slightly over aggressive here?

  3. #43
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    249
    Another thing I just thought of is that in NPVR it can take up to 10 seconds for video to start playing when using the Colossus. Could it be that it gets beyond some timeout on checking for the buffer file growth? Is this a separate setting in the XBMC plugin?

    I just installed the 10/11 nightly of XBMC and now I get files in the buffer folder. Attached is the latest log still using the file you provided last night.


    One more thing is that I can't get X-NEWA to work either, but at least it doesn't seem to lock up XBMC so I can cut out cleanly.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by toricred; 2012-10-12 at 01:17 AM.

  4. #44
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    249
    Just to eliminate the possibility of it being related to HDMI I'm going to test tomorrow night using component and SPDIF. Now I just need to find those adapters again.

  5. #45
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,026
    Quote Originally Posted by toricred View Post
    Another thing I just thought of is that in NPVR it can take up to 10 seconds for video to start playing when using the Colossus. Could it be that it gets beyond some timeout on checking for the buffer file growth? Is this a separate setting in the XBMC plugin?

    I just installed the 10/11 nightly of XBMC and now I get files in the buffer folder. Attached is the latest log still using the file you provided last night.
    Can you reproduce the problem again and repost the xbmc.log and web.log/nrecord.log files (not that you're on this newer build)?

  6. #46
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    249
    Here they are.
    Attached Files Attached Files

  7. #47
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,026
    Can you see if this patch helps? Post those same logs again if it doesnt.
    Attached Files Attached Files

  8. #48
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    249
    That fixed it. What was the change if I may ask?

  9. #49
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,026
    Great. I increased the time it was prepared to wait for enough data to be available to read the next packet from the transport stream file.

  10. #50
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    California
    Posts
    5,614
    I may have described this patch wrong in the patch list (#8)... does this have anything to do with XBMC, or would a "regular" npvr user have a problem? and does it also apply to the HD-PVR?
    NPVR Tech Support Sticky - - http://forums.gbpvr.com/showthread.p...612#post473612
    ---------------------------
    my config: NPVR 3.2.9/Win7Pro/Athlon II X3-440/radeon hd4550/hvr-2250/hvr-850/KWorld 315U/TimeWarner QAM & Analog, OTA ATSC/schedules direct

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •