Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Fresh installation, unable to start device

  1. #11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Also happy to help, but I am away from my machine at the moment, will send logs asap.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,026
    Can you try to scan with this patch, then post the npvr.log? It wont work, but hopefully the logs will help.

    (I'm just heading out for an hour or so)
    Attached Files Attached Files

  3. #13
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    241
    It may not be what you expected Sub, but with the modified unmanaged.dll, the scan ran. I didnt change anything else, I promise. Just to prove it, after I had copied the log, I put the original unmanaged.dll back and scanned again, with the same failure as before.

    Logs from both runs are attached.
    Attached Files Attached Files

    Server: Ci5 2500k, 3GB, Windows Server 2012, nPVR 3.2.9. 2xWinTV-DVB-T USB, 1xWinTV-DVB-T PCI, 2 x BlackGold DVB-T, 1xPCTV290E and 1xPCTV460E on Astra 28.2 E.
    clients: 2xAcer R3600, 3xAcer R3700, PCH-A110.

  4. #14
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    25
    I can confirm, with the new dll it suddenly works.
    Attached the logs from FilterCheck and npvr. I cancelled the channel scan after a few seconds, I hope that's enough for the log.

    Thanks for your incredible fast help!
    Attached Files Attached Files
    Last edited by owilsky; 2012-10-02 at 09:17 PM. Reason: typo

  5. #15
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    25
    OK, channel scan does work now, I setup all my channels and the EPG. But when I want to start LiveTV all I get is
    Code:
    unable to find available capture device
    Attached the log.
    Attached Files Attached Files

  6. #16
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    25
    OK, after looking at the log it's obvious that you need the other files too ;-)
    So here's NPVR.log, NRecord.log, ndigitalhost-20.log and ndigitalhost-21.log.

    Looking at the ndigitalhost log files I see that the "ConnectPins failed: hr = 80040217" message is there again.

    Any ideas?

    Kind regards,
    Oliver
    Attached Files Attached Files

  7. #17
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    25
    I will start a new thread with this new problem as the subject has changed, has nothing to do with channel scanning.

  8. #18
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,026
    Quote Originally Posted by owilsky View Post
    I will start a new thread with this new problem as the subject has changed, has nothing to do with channel scanning.
    It's still the same problem, so I've deleted your other thread.

    See if this patch helps.
    Attached Files Attached Files

  9. #19
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Weird. I tried the new dll and only get a freeze while NextPVR says "...please wait...". Logs are attached. But now I get the same results with the patched dll from earlier above, also a freeze and only two log files, not four as before...
    Attached Files Attached Files
    Oliver
    ------------
    Using NextPVR 2.5.9 on Win7 Home Premium 64bit on an
    Asus M4N78-AM Mainboard, AMD Athlon II X2 215, 4 GB RAM, 500 GB HDD + NAS, 2xTechnoTrend S-2400, ATI Radeon HD 3450 with analog TV-Out on good old CRT TV (100Hz)
    My avatar shows the world's best composer!!!

  10. #20
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,026
    It looks like your nrecord.exe isn't starting due to a socket already being in use. Try rebooting.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •