Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 41

Thread: SSPlus Screensaver - Photo Slideshow Beta

  1. #31
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,524
    Quote Originally Posted by ACTCMS View Post
    It is odd - especially as I see MediaNextTrack and MediaPreviousTrack...

    Alex
    After more testing, I see the Ctrl-S followed immediately by a MediaStop

    Martin

  2. #32
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,411
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    After more testing, I see the Ctrl-S followed immediately by a MediaStop

    Martin
    Could you post a log file?

    Alex

  3. #33
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,524
    Quote Originally Posted by ACTCMS View Post
    Could you post a log file?

    Alex
    Without music playing this is what SSPLus shows

    Code:
    2012-06-25 20:26:29.939	[DEBUG][1]	SSPlus Notify: SSPlus is running as a plugin
    2012-06-25 20:26:29.939	[DEBUG][1]	SSPlus Notify: finished... 
    2012-06-25 20:26:29.939	[DEBUG][1]	YouTube: IEventNotification(ACTIVATE_PLUGIN, SSPlus)
    2012-06-25 20:26:29.967	[DEBUG][1]	OnKeyDown() done. Took 1121 ms
    2012-06-25 20:26:31.448	[DEBUG][1]	SSPlus NeedsRendering: time to move
    2012-06-25 20:26:31.956	[DEBUG][1]	Frame Render Rate=74.794319152832
    2012-06-25 20:26:32.488	[DEBUG][1]	raw message: 0
    2012-06-25 20:26:32.489	[DEBUG][1]	appcommand: 13 +(lParam: D0000, wParam: 160878)
    2012-06-25 20:26:32.489	[DEBUG][1]	OnKeyDown() called: {CTRL}S, Control
    2012-06-25 20:26:32.515	[DEBUG][1]	SSPlus OnKeyDown: S, Control
    2012-06-25 20:26:32.540	[DEBUG][1]	OnKeyDown() done. Took 51 ms
    2012-06-25 20:26:32.540	[DEBUG][1]	OnKeyDown() called: MediaStop
    2012-06-25 20:26:32.540	[DEBUG][1]	SSPlus OnKeyDown: MediaStop
    2012-06-25 20:26:32.552	[DEBUG][1]	OnKeyDown() done. Took 12 ms
    2012-06-25 20:26:32.782	[DEBUG][1]	raw message: 0
    2012-06-25 20:26:33.722	[DEBUG][1]	raw message: 2
    2012-06-25 20:26:35.060	[DEBUG][1]	storing Position (1):188,44
    2012-06-25 20:26:35.060	[DEBUG][1]	storing Size (1):768,505
    2012-06-25 20:26:35.061	[DEBUG][1]	EXITING
    2012-06-25 20:26:35.061	[DEBUG][1]	SSPlus Notify: EVENT: Type = 'EXITING' Text = ''
    ... and as a screen saver without music

    Code:
    2012-06-25 20:29:53.883	[DEBUG][1]	SSPlus NeedsRendering: time to move
    2012-06-25 20:29:56.899	[DEBUG][1]	raw message: 0
    2012-06-25 20:29:56.900	[DEBUG][1]	appcommand: 13 +(lParam: D0000, wParam: 290854)
    2012-06-25 20:29:56.903	[DEBUG][1]	OnKeyDown() called: {CTRL}S, Control
    2012-06-25 20:29:56.929	[DEBUG][1]	SSPlus OnKeyDown: S, Control
    2012-06-25 20:29:56.935	[DEBUG][1]	OnKeyDown() done. Took 32 ms
    2012-06-25 20:29:56.936	[DEBUG][1]	OnKeyDown() called: MediaStop
    2012-06-25 20:29:56.936	[DEBUG][1]	SSPlus OnKeyDown: MediaStop
    2012-06-25 20:29:56.960	[DEBUG][1]	OnKeyDown() done. Took 24 ms
    2012-06-25 20:29:57.190	[DEBUG][1]	raw message: 0
    2012-06-25 20:29:59.591	[DEBUG][1]	raw message: 2
    2012-06-25 20:29:59.971	[DEBUG][1]	raw message: 2
    Martin

  4. #34
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,524
    Alex, right-click stop also has the same behaviour. Maybe you can duplicate that?

    Martin

  5. #35
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,411
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    Alex, right-click stop also has the same behaviour. Maybe you can duplicate that?

    Martin
    Nice tip Martin - helps with testing - TBH, I'd never really thought about Multi-Media keyboards.

    When I use right-click, I still don't see a MediaStop OnKeyDown(), but I've modified my Notify event code to compensate.

    The attached should behave itself a bit better when music starts and stops. Could you also check the Playlist Starting indicator after Alt-R?

    Alex
    Attached Files Attached Files

  6. #36
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,524
    Quote Originally Posted by ACTCMS View Post
    When I use right-click, I still don't see a MediaStop OnKeyDown(), but I've modified my Notify event code to compensate.
    Great your update with my MB4 update fixes everything for me now. The mouse shouldn't generate the MediaStop but it was the same behavior.

    The attached should behave itself a bit better when music starts and stops. Could you also check the Playlist Starting indicator after Alt-R?
    Yes, I should have mentioned that it was fixed after I fixed MB4. TBH I was not a big fan of it, and I have renamed it, so if you might see this in my logs.

    20:20:10.560 [DEBUG][1] Unable to RenderImage(): C:\Users\Public\NPVR\skin\Default\SSPlus\PlaylistS tarting.png

    Anyway great work to both you and Jaggy, I can shut up now and let others comment!

    Martin

  7. #37
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    135
    I have installed the latest SSPlus from the Wiki onto my nPVR 2.5.9 plus patches, but I cannot get the Photo Slideshow to work. I setup the SSPConfig.xml as such based on what was given in the Wiki page (screensaver kicks in after a minute for debug purposes):

    Code:
    <settings>
      <viewIndex>NoFavoriteSelected~False|NoFavoriteSelected~False|NoFavoriteSelected~False|SlideShow-NoMusic~False|NoFavoriteSelected~False|NoFavoriteSelected~False</viewIndex>
      <artSource>embedded|directory</artSource>
      <artExtension>jpg|gif|png</artExtension>
      <showClockOnStatusBar>true</showClockOnStatusBar>
      <moveFrequency>10</moveFrequency>
      <ClientSpecificSettings>
        <PCH-0006DC420DBE>
        </PCH-0006DC420DBE>
        <MVP-000DFE237D4E>
        </MVP-000DFE237D4E>
      </ClientSpecificSettings>
    </settings>
    <slideShowStatus>False|auto|0|0|0</slideShowStatus>
    <slideShowCycleMode>S|S</slideShowCycleMode>
    <PictureLibrary extensions="^.+\.(bmp|jpg|png|tiff|tif|gif)$">
      <Collection name="Nature">
        <Directory>C:\Users\Public\Pictures\Nature\</Directory>
      </Collection>
    </PictureLibrary>
    I set the slideShowStatus field from False to True, but still no luck. I tried pressing ALT-Y (Yellow Button) to see if it would start the slide show, but no good. I have 73 JPG files in the directory stated on the HTPC. I cannot figure out what's missing or if I am doing something wrong. What does the False|auto|0|0|0 and S|S fields for those sub sections do?

    I also attached my nPVR logs.

    Thanks for any help on the matter.
    Attached Files Attached Files

  8. #38
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Carterton, NZ
    Posts
    2,759
    This is Alex's side of things not mine, but I'm fairly sure you need to have
    Code:
    <slideShowStatus>False|auto|0|0|0</slideShowStatus>
    <slideShowCycleMode>S|S</slideShowCycleMode>
    <PictureLibrary extensions="^.+\.(bmp|jpg|png|tiff|tif|gif)$">
      <Collection name="Nature">
        <Directory>C:\Users\Public\Pictures\Nature\</Directory>
      </Collection>
    </PictureLibrary>
    after <settings>

    but above </settings>
    not after it

  9. #39
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,411
    As Jaggy says, all SSPlus settings need to be between between <settings> and </settings>

    I've ammended the wiki to make this clearer. The <slideShowStatus> and <slideShowCycleMode> elements are not intended to be manuallly edited - SSPlus uses them to remember your operational preferences between NPVR sessions.

  10. #40
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    135
    Thanks for the help, got it working smooth now. I should have known better on the placement! :-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •