Results 1 to 8 of 8

Thread: Where specifically do I place the TVListings files and folder to enable the plugin?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Tulsa, OK USA
    Posts
    15

    Where specifically do I place the TVListings files and folder to enable the plugin?

    This information is not detailed in the Wiki - it only says that all files files need to be in the "Data" folder. Please provide specifics on which files and folders should go where if possible.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    The Big Easy
    Posts
    3,376
    Just extract both the Skin and Plugins to the C:\Users\Public\NPVR directory overwriting or replacing any previous files.


    Paul
    Custom ASUS P8Z77 V-Deluxe, Core i7 3770k, 16 GB Memory-ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 GeForce GTX 560, H80i Cooler, 750W PS, CM HAF XM RC-922XM-KKN1 case,Corsair GS CSSD-F240GBGS-BK 2.5" 240GB SATA III SSD, InfiniTV4 & HDHomerun Tuners- running Windows 8 (and other goodies)
    #2--P877WS- Core i7 3770k, 16GB Memory-GeForce GTX 650Ti, SATA III SSD, H100i cooler, 750W PS, Windows 8.1

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Tulsa, OK USA
    Posts
    15
    Thank you.

    I have done so and the plugin is showing on the plugin list. But when I try to add a Guide under the guide tab I receive an unhandled exception message "The type initializer for 'TVListings.Backend threw an exception." I am using Windows 7. Also the guide does not look any different to me.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,551
    Fixed the wiki link on TVListings page to DataDirectory.

    cheers

    steeb
    When you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth.

    NextPVR Documentation (wiki) admin/contributor


  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    UK
    Posts
    1,551
    After the download and "install", you should have a folder called TV Listings in the Plugins folder and folders called TV Listings and TV Recordings in the Skin folder.

    Did you remove the ticks for Guide and Recordings and add ticks for TV Listings and for TV Recordings in Settings/Plugins?
    AMD A75, 4 Gig, 1000 Gig, Nvidia N210
    1 x Blackgold BGT3620 dual DVB-T2
    1 x kworld USB dual DVB-T (IT9135)
    2 x Hauppauge Nova-t PCI

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Tulsa, OK USA
    Posts
    15
    No, I have a folder called Default in the Skins folder. In the Plugins folder there are two subfolders - Skins and TV Listings.

    It seems I have done something incorrectly. Will look back...

  7. #7
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    UK
    Posts
    1,551
    My mistake. You should have TV Listings and TV Recordings in the Skin\Default folder.
    AMD A75, 4 Gig, 1000 Gig, Nvidia N210
    1 x Blackgold BGT3620 dual DVB-T2
    1 x kworld USB dual DVB-T (IT9135)
    2 x Hauppauge Nova-t PCI

  8. #8
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    Quote Originally Posted by ppijoseph View Post
    Also the guide does not look any different to me.
    Note that there will be a new entry in the main menu for "TV Listings", "TV Guide" will still be the default one.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •