Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 55

Thread: Music Box 4 - Version 9.2

  1. #11
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    USA
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    Do you have Do not Expand as your Display option?

    Martin
    No, I had it set to Delay. I changed it to Full and now the error is gone. Thanks.

  2. #12
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    USA
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    I will try, but but only will add it if there is no performance penalty.

    Martin
    I was actually thinking that it would improve performance because I was thinking of using @controlSelected instead of the Zone Position element (trying to draw lets images, etc)

    Similar to what I'm doing with RRS Reader or System plugins.

  3. #13
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,539
    Quote Originally Posted by Northpole View Post
    No, I had it set to Delay. I changed it to Full and now the error is gone. Thanks.
    It should work at Delay too do you have Compilations? Right now there is no way to make an album as a compilation it simple means that there are multiple artists (including untagged) on one album in one folder.

    Martin

  4. #14
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    USA
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    It should work at Delay too do you have Compilations? Right now there is no way to make an album as a compilation it simple means that there are multiple artists (including untagged) on one album in one folder.

    Martin
    No... that certainly explains why I get the zero error! I'll put some together and report back if I have problems. Thanks

  5. #15
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,539
    Quote Originally Posted by Northpole View Post
    I was actually thinking that it would improve performance because I was thinking of using @controlSelected instead of the Zone Position element (trying to draw lets images, etc)
    Could you let me know if this works like you'd expect.

    Martin

  6. #16
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    USA
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    Could you let me know if this works like you'd expect.

    Martin
    Wow, that was fast! Thanks

    Works like a charm, I appreciate your update.

  7. #17
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,539
    Quote Originally Posted by Northpole View Post
    Works like a charm, I appreciate your update.
    Can you upload a copy of your skin, I'd like to see how this works in Default, too.

    Martin

  8. #18
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    USA
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    Can you upload a copy of your skin, I'd like to see how this works in Default, too.

    Martin
    Yep, I should have something together in the next day or two.

  9. #19
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    169

    Missing files

    Martin,

    I have 9.2.1 installed. I have quite a few files that have no information in the album field. They appear to be missing from the database.

    Some others are in the database but are not displayed in artist view mode - but I think they should. Is there a mode "display all" regardles of "album or not"?

    Please let me know if you want me to e-mail the database an some directory listings.

    Thanks
    Guido
    Last edited by newyankee; 2011-07-16 at 06:47 PM.

  10. #20
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,539
    Hi Guido, could you see if the attached update helps. Looking at the info. you emailed me, you might be having the same problem that Jaggy recently had with a file that didn't include Album tags.

    Martin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •