Results 1 to 5 of 5

Thread: Live tv and recorded shows 95% pixellated and broken audio

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    90

    Live tv and recorded shows 95% pixellated and broken audio

    Sorry this post is moved from another forum to this one.


    I am running Win 7, 64bit, latest processor, 4 gig ram, HVR1100 in analog mode.

    When I watch live TV on the computer I get a good picture and audio (after choosing the right codecs... some make them sound like mickey mouse!

    When I watch "Live TV" on the mvp/real tv I get 95% pixellation and broken audio - so bad I have no idea what it is I am seeing.

    When I record and play back it is the same.

    When I play .avi and old recordings from GBPVR it is all perfect on the TV.

    I think I tried the mvpmc dongle correctly by renaming the default dongle to .old and then changing this dongle to dongle.bin or whatever. I did a reboot but I still see the same thing.

    Where to next?

    See the screenshot of the TV and its pixellation - it could be I am not explaining it very well so pictures tell the best story

    thanks
    matthew

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    20,754
    Jaggy suggested two things, to post here and to include logs. You are half way there.

    Martin

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    90
    ummm...oopss.... in the excitement i forgot. Here they are. Hope they are what you need to help me

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    90
    does NPVr work on MPVs? If not then that could be my problem.

    What is everyone using these days then?

    my mpv and GBPVR and a 150 has been great for years. But now I went to win 7 x64 and 4gig ram. So that killed the 150 and the only other thing I had was a 1100 and that does not work with the analog tuner in GBPVR... so another tuner? or somehting instead of an MPV? What are people using in 2011?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    90
    ok forget this thread. I found out the dongle didnt load properly... so my live tv problem is solved but there are other issues I am working through but I will post separately

    Thanks

    this takes hours to setup!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •