Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 68 of 68

Thread: New dongle for GBPVR and NPVR 2010-12-24

  1. #61
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,544
    Quote Originally Posted by steeb View Post
    very lonely! Or actually looking at it the other way, very special! ...............

    And while I think of it is there anyway to not have 'DVD' display on the menu on an MVP (haven't checked on NMT can't remember if that has it too?)
    Cheers Sub, don't feel so lonely now! Trying in a mo, got into Abba playing on Martin's Web Radio now

    Before I forget to ask again is there a way to remove 'DVD' from MVP and NMT menus?

    steeb

  2. #62
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,332
    Quote Originally Posted by steeb View Post
    Before I forget to ask again is there a way to remove 'DVD' from MVP and NMT menus?
    No, not currently. I'll try to add something in the future.

  3. #63
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,544
    Quote Originally Posted by sub View Post
    I havnt tested it, but can you see if this helps?
    Sub,

    reporting back that I have successfully changed up and down 5/6 channels with no stop back to main menu. Not a rigourous test but cetainly enough to show that the issue as it was before is resolved. There are some A/V sync issues sometimes after a channel change but guess that is one for Martin? Anyway this is excellent, thank you, both, great stuff.

    steeb

  4. #64
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,277
    Steeb we've talked about the a/v sync issue before and if the suggestions I gave you aren't working there is nothing more I am going to do.

    Martin

  5. #65
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,544
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    Steeb we've talked about the a/v sync issue before and if the suggestions I gave you aren't working there is nothing more I am going to do.

    Martin
    OK thanks Martin,

    I often forget what I have and haven't done (awful memory for such things) but what I think you refer to is the

    no-seek-sync

    in which case if I have the entry correct in my dongle.bin.config file

    mvpmc -a 4:3 -m pal -o svideo --no-seek-sync --startup emulate --emulate 10.0.0.60 --em-flac & fi

    that's been there a while and does not solve the issue.

    thanks to you and Sub for putting so much work into this, at least there is LiveTV on the MVP's with NextPVR! Shame that I seem to be the only dinosaur left using them for LiveTV

    once again many thanks

    steeb

  6. #66
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,277
    You can try a few other things, but if normal files play ok, the MVP might not be fast enough to keep up without more buffering. A pause might help. Also I think you use powerline ethernet? if so you might get extra throughput using wired.

    Note this patch does break potentially LiveTV on the NMT so it is not for everyone.

    Martin

  7. #67
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,544
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    You can try a few other things, but if normal files play ok, the MVP might not be fast enough to keep up without more buffering. A pause might help. Also I think you use powerline ethernet? if so you might get extra throughput using wired.

    Note this patch does break potentially LiveTV on the NMT so it is not for everyone.

    Martin
    Martin,

    will I find the possible other things to try if I go back through some threads? Tried the pause trick last night to see if that helped to buffer up a bit more but no joy. There's me with a bad memory, how about you with the opposite, remembering the powerline stuff! Yes powerline ethernet feeds the house but all testing is done with an MVP hooked straight into the same switch as the PVR server.

    And I didn't know that about this patch (I haven't noticed any issues yet with NMT) what can it potentially break LiveTV wise?

    cheers

    steeb

  8. #68
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,277
    If it won't sync on pause try removing --no-seek-sync and go back to defaults and see if pause helps.

    Sub released this basically for MVP testing, and LiveTV may cause the PCH to freeze requiring a reboot.

    Martin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •