Results 1 to 6 of 6

Thread: Looping problem

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Australia
    Posts
    202

    Looping problem

    Hi folks
    I have a new PC. Core I5 with hauppauge 2200.
    This is connected to an a100 popcorn hour
    When I run NPVR on the popcorn it looks great. I goto the TV guide and choose a channel.
    The channel comes up, but it has a problem at about 20 seconds in. It then replays the same 20 seconds over.
    Here are the logs
    Thanks in Advance
    Dave

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,731
    Are you still running 1.5.19? There was a problem like this fixed in 1.5.21.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Australia
    Posts
    202
    Hi Sub
    It is showing as 1.5.21 in the settings
    Dave

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    21,720
    I think that is a slightly different problem then I saw when it would loop and play perfectly. This is dieing after 20 seconds.

    Code:
    2010-07-01 06:44:48.158	[ERROR][7]	Live stream expired without renewal. (handle:5F20001)
    Martin

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Australia
    Posts
    202
    It works fine on the PC. Could it be a codec problem. Do you want me to load SAF codecs?
    Dave

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Australia
    Posts
    202

    Thumbs up

    Looping solved by Martin
    http://forums.gbpvr.com/showthread.p...d=1#post380187
    I did install saf as well but It did not work last night with it.
    Dave

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •