Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Menu Sub Folder Display

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,549

    Menu Sub Folder Display

    Hello!

    just wondered if there was a way I could tweak this manually or something built into the CS layout beyond my possibilities?

    I generated a sub folder in the main menu layout to list some Television things as main menu was getting cluttered.

    With Blue skin appears as attached and menu items are centralised vertically.

    With CS appears as attached and menu items are loaded towards the bottom?

    Cheers

    Steeb

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    3,526
    That is an odd one...Nothing in the menu skin would know or show anything different. Will see what I get as well.
    Fatman_do

    HTPC: AMD XP+2500, 512MB DDR (400) ~ Capture Device: Hauppage PVR-150
    Storage: 30GB OS & Recording, 160GB Post Processing & Archive
    Video Output: HD 32" TV via eVGA Geforce 6200le 256MB AGP DVI-HDMI cable out
    Audio Output: Turtle Beach Riviera S/PDIF Optic Output (Digital pass thru only) to Home Theater Receiver



    Moderator | Tutorials | Community Skin | CommunitySkin-SVN

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,549
    That is an odd one...Nothing in the menu skin would know or show anything different. Will see what I get as well.
    It is an odd one

    As far as I understood CS relies on the mapping principles laid out with default skin.

    Would be interesting to see what you get!

    Cheers

    Steeb

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Houston
    Posts
    4,395
    task image seems a bit low also..[not centered]
    1. C2D 1.6ghz XPPro, ATI HD4650lowprofile,Cat 8.11, Aver M780, KWorld PCI 120, MVP, GBpvr 1.4.7, Comm. Skin. VFD, Imon plugin w/SmartieLCD[custom]
    2. C2D 2.53, XPPro, ATI HD3450, Kworld 330U, Comm. Skin, GBpvr 1.4.7
    Author: Pvrx2 utils- Simple Archiver.bat, NTFSLinker [Junction gui]
    Universal Util: MCE Remote no-software trick and Shutdown Protector
    3. Zotac Mini ITX G41[$84] + ati 650pro pcie[$29], Celeron duo[$22] BDRom drive [$48]

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,549
    A small bump?!

  6. #6
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    3,526
    How many items are in your sub menu? I need to know this to see what is happening. There is a known gbpvr issue with sub menus, and this may be part of it, as we show an image around the buttons, where as blue does not.
    Fatman_do

    HTPC: AMD XP+2500, 512MB DDR (400) ~ Capture Device: Hauppage PVR-150
    Storage: 30GB OS & Recording, 160GB Post Processing & Archive
    Video Output: HD 32" TV via eVGA Geforce 6200le 256MB AGP DVI-HDMI cable out
    Audio Output: Turtle Beach Riviera S/PDIF Optic Output (Digital pass thru only) to Home Theater Receiver



    Moderator | Tutorials | Community Skin | CommunitySkin-SVN

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sunninghill, UK
    Posts
    2,549
    How many items are in your sub menu?
    4 moved by me to this sub folder and default 'back', so 5 total.

    Cheers

    Steeb

  8. #8
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    703
    I think this may be the application. The menu items in a sub menu display lower with the default blue skin.

    I think it appears more pronounced in the community skin because we use a larger spacing between menu items than sub does in the default blue skin. Also I'd suggest, that the fact that the menu is framed in the community skin means that when it is out of position, that appears much more pronounced because you have points of reference and that makes it stand out more.
    The Hairy Man

    HTPC: Core Duo E4300 - 2GB DDR2 - HD 3650 - 500GB storage
    Capture: 1 Nova-T 500 - 1 PVR 500
    TV: S-Video to 32" Philips CRT

    Support the Community Skin

  9. #9
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Carterton, NZ
    Posts
    2,759
    Out of interest I just checked the display of my sub menus in my Blue-Retro-HV skin & while I only display 5 items on the Main Menu & only have 3 + Back in my sub menu it still stays lined up in the display so I don't think it is an application error.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    3,526
    It is as Hairy said, there is a known issue, and since we use a different spacing, the effect is more pronounced.

    http://forums.gbpvr.com/showthread.p...903#post360903
    Fatman_do

    HTPC: AMD XP+2500, 512MB DDR (400) ~ Capture Device: Hauppage PVR-150
    Storage: 30GB OS & Recording, 160GB Post Processing & Archive
    Video Output: HD 32" TV via eVGA Geforce 6200le 256MB AGP DVI-HDMI cable out
    Audio Output: Turtle Beach Riviera S/PDIF Optic Output (Digital pass thru only) to Home Theater Receiver



    Moderator | Tutorials | Community Skin | CommunitySkin-SVN

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •