Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: UltraXMLTV: What's up with it anyway?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105

    UltraXMLTV: What's up with it anyway?

    Recently I dug into my stats think I see an issue where users are having trouble in one way or another.

    I was wondering if Ultra users (or even interested parties) could chime in and tell me what is wrong...

    Out of 175 registrations, only about 15-20 of you are using it on a daily basis. There are others that have not used it for a week or so, telling me you likely run it manually.

    Then there are those that tried it and then didn't use it after that. At all.

    Why?

    Too difficult to install?
    Too confusing? (Too many docs?)
    It crashed, and you didn't have the patience to see if it could be fixed?
    Online registration a deterrent?
    Ultra version 1 working just fine...?
    It's summertime - GB-PVR what?
    Something else?

    I'd like to know what I should do. As much as I really appreciate the support I do have, it might not be worth the effort of working any further on the project, if there aren't enough interested people.

    All responses are welcome. If you prefer not to be in public, PM me.

    Thanks

    BTW. I did find the nagging locking problem, and will be releasing the patch really soon...
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    UK
    Posts
    1,490
    Several of the above ...

    I use version 1 and it does what I want.
    Version 1 allows me to format the Series & Episode numbers.
    I'm lazy and if it aint broke ...

    Getting Series & Episode numbers is vital to me in a TV world that has a zillion repeats every week and the format I use is easy to read from the sofa. I'd switch to V2 if I could have S. 01 Ep. 01 in my titles.
    AMD A75, 4 Gig, 1000 Gig, Nvidia N210
    1 x Blackgold BGT3620 dual DVB-T2
    1 x kworld USB dual DVB-T (IT9135)
    2 x Hauppauge Nova-t PCI

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    3,526
    I have tried it but have the "lock" issue so I am on the back burner with it. If others have that problem, maybe they gave up on it?
    Fatman_do

    HTPC: AMD XP+2500, 512MB DDR (400) ~ Capture Device: Hauppage PVR-150
    Storage: 30GB OS & Recording, 160GB Post Processing & Archive
    Video Output: HD 32" TV via eVGA Geforce 6200le 256MB AGP DVI-HDMI cable out
    Audio Output: Turtle Beach Riviera S/PDIF Optic Output (Digital pass thru only) to Home Theater Receiver



    Moderator | Tutorials | Community Skin | CommunitySkin-SVN

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105
    Quote Originally Posted by Fatman_do View Post
    I have tried it but have the "lock" issue so I am on the back burner with it. If others have that problem, maybe they gave up on it?
    Well I think I'm going to have that licked in the new release.
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


  5. #5
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105
    Quote Originally Posted by Graham View Post
    Several of the above ...

    I use version 1 and it does what I want.
    Version 1 allows me to format the Series & Episode numbers.
    I'm lazy and if it aint broke ...

    Getting Series & Episode numbers is vital to me in a TV world that has a zillion repeats every week and the format I use is easy to read from the sofa. I'd switch to V2 if I could have S. 01 Ep. 01 in my titles.
    Yep, that was something I was going to add when V2 took off...
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    United States - Massachusetts
    Posts
    249

    Still using V1

    All I do is add is the original air date to the end of the description & V1 handles that. I didn't see any reason to update to V2 since V1 works so well.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Portugal
    Posts
    176
    In my case, the simple lack of depth/data in the tv listings available for Portugal, takes away the need/use for it.

    Hope that made sense.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Grandville MI USA
    Posts
    4
    Thanks for asking - I have been meaning to ask what I needed to do to get V2 to auto run with EPGUPDATE.BAT (or some other way?). I think it may be a problem with my XMLTV grabber. I need to browse to the C:\EPG\xmltv.exe\xmltv - run.bat file to run Ultra2 even in the manual mode every time. It saves the path I am using XMLTV.EXE version 2007.11.5.11 with Schedules Direct. Ultra@ runs fine in the manual mode as long as I first browse to the xmlyv - run.bat file first then click the GO button for C:\EPG\xmltv.exe.xml and then click on START UPDATE EPG.

    This is my updateEPG.bat file but it never updates the EPG so I run Ultra2 manually every few days:
    ....................................
    @echo off
    Rem Get Guide Data from OzTivo
    C:\EPG\xmltv\xmltv - run.bat

    rem By default this grabber will create an xmltv file in this location:
    rem C:\EPG\xmltv\xmltv.xml

    rem Then call the Enhancer
    c:\epg\UltraXMLTV_Enhancer\UltraXMLTV_Enhancer.exe c:\epg\xmltv.xml

    rem When this batch file finishes, GB-PVR will update the listings in the database
    ............................
    I am not sure what other info may be needed, running XP SP3, HVR 1600, 3 ea MVP, wired network.

    Thanks for the EXCELLENT plugin!

  9. #9
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Riverside, CA USA
    Posts
    57
    The only reason I manually update is strictly due to my PC. I've got three fans running (1 power supply, 2 system), but sometimes my system will crap out on heat issues when I update so I have to monitor it.

    I really like the app and the wife loves the info she can get from it.

    Dave

  10. #10
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Houston
    Posts
    4,379

    crap

    crap, now i'm getting lock issue as well...what's up with that?
    1. C2D 1.6ghz XPPro, ATI HD4650lowprofile,Cat 8.11, Aver M780, KWorld PCI 120, MVP, GBpvr 1.4.7, Comm. Skin. VFD, Imon plugin w/SmartieLCD[custom]
    2. C2D 2.53, XPPro, ATI HD3450, Kworld 330U, Comm. Skin, GBpvr 1.4.7
    Author: Pvrx2 utils- Simple Archiver.bat, NTFSLinker [Junction gui]
    Universal Util: MCE Remote no-software trick and Shutdown Protector
    3. Zotac Mini ITX G41[$84] + ati 650pro pcie[$29], Celeron duo[$22] BDRom drive [$48]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •