Results 1 to 3 of 3

Thread: Movie Plays but "behind" gbpvr

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    US
    Posts
    2

    Movie Plays but "behind" gbpvr

    Hello,

    I have the watch now plugin installed and operating except for one problem. When I select a movie to watch it starts and plays but always behind gbpvr. That is, I can hear the sound but can't see the video as the gbpvr interface is always showing. I can close gbpvr and see the movie playing. Any thoughts? This occurs when I display using the primary and the secondary monitors.

    Thanks

    Wade

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Houston
    Posts
    4,380
    using vmr9-fse? [fullscreenexclusive]
    try using vmr9 or evr...should work then...or alt-tab to bring it to front..
    or maybe set mplayer to be always on top? [not sure if it has this setting]
    1. C2D 1.6ghz XPPro, ATI HD4650lowprofile,Cat 8.11, Aver M780, KWorld PCI 120, MVP, GBpvr 1.4.7, Comm. Skin. VFD, Imon plugin w/SmartieLCD[custom]
    2. C2D 2.53, XPPro, ATI HD3450, Kworld 330U, Comm. Skin, GBpvr 1.4.7
    Author: Pvrx2 utils- Simple Archiver.bat, NTFSLinker [Junction gui]
    Universal Util: MCE Remote no-software trick and Shutdown Protector
    3. Zotac Mini ITX G41[$84] + ati 650pro pcie[$29], Celeron duo[$22] BDRom drive [$48]

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    US
    Posts
    2
    pBS

    Worked like a charm... thanks!

    Wade

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •