Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: All I get is one search....

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105

    All I get is one search....

    Just trying this out and it looks great.

    One problem is that all I get is one search. I start the PVRx2, open torrent, type 'ubuntu' as example screenshot, and hit enter. I get a list of stuff

    Then I pop up to the search box and type something else. I tried the move "The Pursuit of Happiness". No search results. Then I tried ubuntu again and nothing.

    I can stop and start the pvrx2 gui, and I get one search. I did that with the movie too. Lots of hits on first try...

    In the config, I have all three sites checked...
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    I'm away until the 14th so if you can bump this thread then I'll look into it.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105
    I think it has something to do with the isohunt problem discussed elsewhere. I Uncheck isohut, and it seraches pretty good

    Very slick.

    One quick question: I might have missed it, but where is the file saved to, where do I select the save folder?
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105
    Quote Originally Posted by zehd View Post
    I think it has something to do with the isohunt problem discussed elsewhere. I Uncheck isohut, and it seraches pretty good

    Very slick.

    One quick question: I might have missed it, but where is the file saved to, where do I select the save folder?
    Edit: Sorry figured it out. It's selected withy the uTorrent client settings
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    555
    Zehd,

    I've discovered the isohunt.dll is missing from the installation.

    you can get a copy of the DLL over here

    http://forums.gbpvr.com/showthread.php?t=38762

    Can you give that a try and see if things improve.
    Regards Systemshark

    Lounge: HDPC Intel i5, Asus Motherboard with Intel HDMI, 4Gb of Ram, 1Tb Disk, 60Gb SSD, Blackgold BT3595 Tuner, Hauppauge Nova T500 and HVR1700 in a LianLi C39 B Case.

    Other Room : Liteon Wireless Media Centre/DVD Player

    Software : Windows7 32 Bit, RedRat, XMLTV GUI and NPVR

  6. #6
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105
    Thanks. I tried adding the dll, and restarted service.

    Pretty much the same. It works great for one search. I get a list of choices, and I can select the download. It starts and completes. I can monitor progress...

    Just I can't try another search until I close the pvrx2 gui and start again. (and even then sometimes...)

    I'm using the very latest GB-PVR, and all else vanilla (even blue skin)
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    555
    Hi zehd,

    Can you do a couple of quick tests for me and send me to PVRX2 logs and ThePirateBay, MiniNova and ISOHUNT dll logs please. (can you delete all the logs before you start so I've got a clean set!!)

    Can you try the following,

    Search Once using TPB.
    I think you will get some results.
    Press Search Again
    I think you will get no results
    Press THEPIRATEBAY so it changes to MININOVA. Now press Search again
    I think you will get results
    Press Search Again
    I think you will get nothing this time
    Press MININOVA so it changes to ISOHUNT, Now press Search
    I think you will get results
    Press Search Again
    I think you will get nothing this time
    Press ISOHUNT so it changes to THEPIRATEBAY and press Search
    I think you will get results.

    Once you have done this would you zip up the logs and send them over.

    I think I've reproduced the problem, can you confirm this 'works' so I know I've looking at your problem. Thanks.
    Regards Systemshark

    Lounge: HDPC Intel i5, Asus Motherboard with Intel HDMI, 4Gb of Ram, 1Tb Disk, 60Gb SSD, Blackgold BT3595 Tuner, Hauppauge Nova T500 and HVR1700 in a LianLi C39 B Case.

    Other Room : Liteon Wireless Media Centre/DVD Player

    Software : Windows7 32 Bit, RedRat, XMLTV GUI and NPVR

  8. #8
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105
    Quote Originally Posted by systemshark View Post
    Hi zehd,

    Can you do a couple of quick tests for me and send me to PVRX2 logs and ThePirateBay, MiniNova and ISOHUNT dll logs please. (can you delete all the logs before you start so I've got a clean set!!)

    Can you try the following,

    Search Once using TPB.
    I think you will get some results.
    Press Search Again
    I think you will get no results
    Press THEPIRATEBAY so it changes to MININOVA. Now press Search again
    I think you will get results
    Press Search Again
    I think you will get nothing this time
    Press MININOVA so it changes to ISOHUNT, Now press Search
    I think you will get results
    Press Search Again
    I think you will get nothing this time
    Press ISOHUNT so it changes to THEPIRATEBAY and press Search
    I think you will get results.

    Once you have done this would you zip up the logs and send them over.

    I think I've reproduced the problem, can you confirm this 'works' so I know I've looking at your problem. Thanks.
    Slightly different results for me than you expected. I mostly had trouble with the TPB

    Seems like I only have trouble getting a new search from TPB

    Enclosed are logs doing what you asked, but I also tried another run, but changing my search strings...
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


  9. #9
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by zehd View Post
    Enclosed are logs doing what you asked, but I also tried another run, but changing my search strings...
    Can you please post the search dll logs, which are hidding in \GBPVR\Plugins\Torrents\Logs

    Thanks
    Regards Systemshark

    Lounge: HDPC Intel i5, Asus Motherboard with Intel HDMI, 4Gb of Ram, 1Tb Disk, 60Gb SSD, Blackgold BT3595 Tuner, Hauppauge Nova T500 and HVR1700 in a LianLi C39 B Case.

    Other Room : Liteon Wireless Media Centre/DVD Player

    Software : Windows7 32 Bit, RedRat, XMLTV GUI and NPVR

  10. #10
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    5,105
    Here you go
    Frank Z

    I used to ask 'why?' Now I just reinstall...
    ______________________________________________
    Author: ZTools: ZProcess, MVPServerChecker; UltraXMLTV Enhancer, Renamer, Manager;


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •