Results 1 to 10 of 10

Thread: stopped working

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brighton, UK
    Posts
    1,154

    stopped working

    The search seems not to be working. Remote server not found - but the main Pirate bay site seems fine. Attachment 17954Any ideas?
    Server: Win7 N | AMD Phenom II X4 3.2GHz | 4Gig RAM | Gigabyte GA-MA770-DS3 Mobo | 5TB+ HDDs | 2x BlackGold Twin HD DVB-T| ATI HD 5450 | Cambridge Audio DAC Magic
    Client 1: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | SPDIF pass through
    Client 2: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | C-MEDIA USB DAC
    Android: Samsung Galaxy S2 GT-I9100 4.4.2 Cyanogenmod 11

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    555
    I've looked at the error log. and it's not great news and yes your right.

    Line 7 .. The remote server returned an error: (404) Not Found.

    I've noticed over the last couple of months, TPB search servers are a little 'flakey'. Basically the DLL is saying It can't see the search server.

    Out of interest what were you searching on ?

    Give it a couple of hours and try again... hopefully it might get sorted.... otherwise send me another log.... mind you the logs are a bit 'simple' in this version of the DLL. so you can see everything I can see...
    Last edited by systemshark; 2008-08-05 at 03:37 PM.
    Regards Systemshark

    Lounge: HDPC Intel i5, Asus Motherboard with Intel HDMI, 4Gb of Ram, 1Tb Disk, 60Gb SSD, Blackgold BT3595 Tuner, Hauppauge Nova T500 and HVR1700 in a LianLi C39 B Case.

    Other Room : Liteon Wireless Media Centre/DVD Player

    Software : Windows7 32 Bit, RedRat, XMLTV GUI and NPVR

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brighton, UK
    Posts
    1,154
    It's been down for a while - I thought I'd give it a bit before I posted. I read on t'internet that TPB has been having a few problems, as seems to be the way of torrent sites at the moment, so maybe they've relocated or hidden the server in some far away country.....
    Server: Win7 N | AMD Phenom II X4 3.2GHz | 4Gig RAM | Gigabyte GA-MA770-DS3 Mobo | 5TB+ HDDs | 2x BlackGold Twin HD DVB-T| ATI HD 5450 | Cambridge Audio DAC Magic
    Client 1: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | SPDIF pass through
    Client 2: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | C-MEDIA USB DAC
    Android: Samsung Galaxy S2 GT-I9100 4.4.2 Cyanogenmod 11

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    555
    Fuzweed

    Good news.... I've found the URL changes that TPB have made and I've updated the DLL.

    Here is the updated DLL.

    Please note this DLL is explicilty for version 1.0. not the pre-release version.
    Regards Systemshark

    Lounge: HDPC Intel i5, Asus Motherboard with Intel HDMI, 4Gb of Ram, 1Tb Disk, 60Gb SSD, Blackgold BT3595 Tuner, Hauppauge Nova T500 and HVR1700 in a LianLi C39 B Case.

    Other Room : Liteon Wireless Media Centre/DVD Player

    Software : Windows7 32 Bit, RedRat, XMLTV GUI and NPVR

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brighton, UK
    Posts
    1,154
    still getting a 404 not found. Did you post the correct dll? It shows as version 1.0.3.0 - which is the same as the one I had before.
    Server: Win7 N | AMD Phenom II X4 3.2GHz | 4Gig RAM | Gigabyte GA-MA770-DS3 Mobo | 5TB+ HDDs | 2x BlackGold Twin HD DVB-T| ATI HD 5450 | Cambridge Audio DAC Magic
    Client 1: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | SPDIF pass through
    Client 2: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | C-MEDIA USB DAC
    Android: Samsung Galaxy S2 GT-I9100 4.4.2 Cyanogenmod 11

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    555
    Yep it's the right DLL.... you should have the modification date of 5/08/08 at 21:33....

    Otherwise I'm going to need the log from the plugin also and a later copy of the TPB log file.

    I'm at home tonight... I'll retest with my dev machine to verify I've fixed it...
    Last edited by systemshark; 2008-08-07 at 10:35 AM.
    Regards Systemshark

    Lounge: HDPC Intel i5, Asus Motherboard with Intel HDMI, 4Gb of Ram, 1Tb Disk, 60Gb SSD, Blackgold BT3595 Tuner, Hauppauge Nova T500 and HVR1700 in a LianLi C39 B Case.

    Other Room : Liteon Wireless Media Centre/DVD Player

    Software : Windows7 32 Bit, RedRat, XMLTV GUI and NPVR

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    555
    Fuzzweed,

    here's a newer version, It's added more logging so the log file should be more helpful.. I've also recompiled the DLL with a new version number stamp :-)).

    So this version is 1.0.3.3

    Can you copy this version over and let me have a copy of the logs please.
    Regards Systemshark

    Lounge: HDPC Intel i5, Asus Motherboard with Intel HDMI, 4Gb of Ram, 1Tb Disk, 60Gb SSD, Blackgold BT3595 Tuner, Hauppauge Nova T500 and HVR1700 in a LianLi C39 B Case.

    Other Room : Liteon Wireless Media Centre/DVD Player

    Software : Windows7 32 Bit, RedRat, XMLTV GUI and NPVR

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brighton, UK
    Posts
    1,154
    thanks. still getting a 404...
    Attachment 18011
    Server: Win7 N | AMD Phenom II X4 3.2GHz | 4Gig RAM | Gigabyte GA-MA770-DS3 Mobo | 5TB+ HDDs | 2x BlackGold Twin HD DVB-T| ATI HD 5450 | Cambridge Audio DAC Magic
    Client 1: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | SPDIF pass through
    Client 2: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | C-MEDIA USB DAC
    Android: Samsung Galaxy S2 GT-I9100 4.4.2 Cyanogenmod 11

  9. #9
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    555
    Hi Fuzzweed.

    I hate to say it but the torrent plugin is not executing the right version of the ThePirateBay.dll. I think you have multiple copies inside GBPVR directory structure.

    the old version created logs like this :- (which is you)
    09/08/2008 22:03:18 ThePirateBay-Setting Search Phrase
    09/08/2008 22:03:18 ThePirateBay-ExecuteSearch
    09/08/2008 22:03:18 ThePirateBay-MakeURL
    09/08/2008 22:03:18 ThePirateBay-ExecuteSearch-Building URL
    09/08/2008 22:03:18 ThePirateBay-ExecuteSearch-Connected to Website
    09/08/2008 22:03:19 ThePirateBay-ExecuteSearch-Error Detected
    09/08/2008 22:03:19 Text :ThePirateBay-Execute Search - The remote server returned an error: (404) Not Found. Source: System
    09/08/2008 22:03:19 ThePirateBay-ExecuteSearch-Finally-Leaving ExecuteSearch

    I'm installed Torrent Plugin 1.0 and changed the DLL to the version from this thread. It generates logs like this :- as labeled (1.0.3.3)

    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-Setting Search Phrase
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-ExecuteSearch
    09/08/2008 22:08:41 ================================================== ============
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-ExecuteSearch:1.03
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-ExecuteSearch:lost
    09/08/2008 22:08:41 thePirateBay-ExecuteSearch:http://thepiratebay.org
    09/08/2008 22:08:41 ================================================== ============
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-MakeURL
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-MakeURL-URL:http://thepiratebay.org
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-MakeURL-Error Detected
    09/08/2008 22:08:41 Text :ThePirateBay-MakeURL - Index was outside the bounds of the array. Source: ThePirateBay
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-ExecuteSearch-Building URL
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-ExecuteSearch-Connected to Website
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-ExecuteSearch-GettingResponse
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-ExecuteSearch-Reading HTML Page
    09/08/2008 22:08:41 ThePirateBay-ExecuteSearch-Disassembling Stream

    I have a thought.... A Number of people reported the PreRelease version didn't find the DLLs until they were copied to the gbpvr directory... do you have a copy of ThePirateBay.dll there ? if so.. update this copy too.... and you should be in business....
    Regards Systemshark

    Lounge: HDPC Intel i5, Asus Motherboard with Intel HDMI, 4Gb of Ram, 1Tb Disk, 60Gb SSD, Blackgold BT3595 Tuner, Hauppauge Nova T500 and HVR1700 in a LianLi C39 B Case.

    Other Room : Liteon Wireless Media Centre/DVD Player

    Software : Windows7 32 Bit, RedRat, XMLTV GUI and NPVR

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brighton, UK
    Posts
    1,154
    Quote Originally Posted by systemshark View Post
    Hi Fuzzweed.
    A Number of people reported the PreRelease version didn't find the DLLs until they were copied to the gbpvr directory...
    yeah, I was one of them
    All working again now though - Thanks again for the help.
    Server: Win7 N | AMD Phenom II X4 3.2GHz | 4Gig RAM | Gigabyte GA-MA770-DS3 Mobo | 5TB+ HDDs | 2x BlackGold Twin HD DVB-T| ATI HD 5450 | Cambridge Audio DAC Magic
    Client 1: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | SPDIF pass through
    Client 2: OpenElec / XBMC | Dell GX280 P4 3.4GHz |2Gig RAM | ATI HD 5450 | C-MEDIA USB DAC
    Android: Samsung Galaxy S2 GT-I9100 4.4.2 Cyanogenmod 11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •