Results 1 to 9 of 9

Thread: VA Crashing on MVP, hanging on PC

  1. #1

    VA Crashing on MVP, hanging on PC

    I've just reinstalled GBPVR and Video Archive due to a hard drive crash. GBPVR seems to be working fine, however I can't launch Video Archive. On the MVP it just reboots, and on the PC it just seems to hang. I've noticed these errors in the logs, but can't tell what's causing the problem. Any help would be greatly appreciated. Things were working flawlessly prior to the reinstall.

    Thanks,
    Kevin

    2008-06-10 23:32:43.663 VERBOSE SetRenderList creating new texture (320 x 51)
    2008-06-10 23:32:43.663 VERBOSE texture cache now has 17 textures
    2008-06-10 23:32:44.415 INFO Key pressed: Return
    2008-06-10 23:32:44.415 VERBOSE m_pD3DDev->Present() failed
    Error code : 80004005
    E_FAIL
    An undetermined error occurred

    2008-06-10 23:32:44.425 VERBOSE DirectShowPlayerBase::stop
    2008-06-10 23:32:44.425 VERBOSE DirectShowPlayerBase::stop finished
    2008-06-10 23:32:44.425 VERBOSE Allocator shutdown...
    2008-06-10 23:32:44.425 VERBOSE texture cache now has 0 textures
    2008-06-10 23:32:44.425 VERBOSE DeleteSurfaces

    2008-06-10 23:32:40.539 VERBOSE [1] ReturnToMainMenu()
    2008-06-10 23:32:40.539 VERBOSE [1] Videos is currently active
    2008-06-10 23:32:40.539 VERBOSE [1] Videos.Deactivate() called
    2008-06-10 23:32:40.579 VERBOSE [1] ReturnToMainMenu()@2
    2008-06-10 23:32:40.589 VERBOSE [1] System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at JeffsTree.DisplayListTree.RenderGridView(Graphics g, Boolean dirListIsSelected)
    at JeffsTree.DisplayListTree.Render(Graphics g)
    at ArchiveVideosPlugin.ArchiveVideosTask.render(Boole an& requiresMoreRendering)
    at GBPVRX2.MenuTask.x9006c1ed9ccb79de.GetRenderList()
    at GBPVRX2.x0061b801bdf12d35.xdb012c437aec4a40(Boolea n xd23bf32f3b17e3be)
    at GBPVRX2.x0061b801bdf12d35.x135a03bc0f573b6c(Object xdf2e3583f942db7b, MouseEventArgs xc4f45905cb1fc7ba)
    at System.Windows.Forms.Control.OnMouseMove(MouseEven tArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseMove(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Mes sage& m)
    at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Mess age& m)
    at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
    at GBPVRX2.x0061b801bdf12d35.WndProc(Message& m)
    2008-06-10 23:32:40.589 VERBOSE [1] ShowMouse ref=0
    2008-06-10 23:32:40.699 VERBOSE [8] Listings loaded for: FNC
    2008-06-10 23:32:40.699 VERBOSE [8] About to fill gaps. Next shows starts at: 6/9/2008 5:00:00 PM
    2008-06-10 23:32:40.699 VERBOSE [8] Gaps removed...
    2008-06-10 23:32:40.699 VERBOSE [8] indexes created for: FNC
    2008-06-10 23:32:40.699 VERBOSE [8] About to load listings for: CNN
    2008-06-10 23:32:41.040 VERBOSE [8] Listings loaded for: CNN

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,613
    what version gbpvr ?

  3. #3
    I was originally on 1.2.9, but have since upgraded to 1.2.13.

    I should have mentioned that because of the hard drive crash, everything is freshly installed: OS, service packs, patches, drivers, etc. All on a new hard drive (the old one isn't coming back!) Everything seems to work fine, except for Video Archive. I can record shows, play them back using Recordings, etc. It just crashes or hangs when I attempt to launch VA ether from the MVP or the PC.

    Thanks,
    Kevin

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,613
    va doesnt work on pvrx2
    but was still able to transfer files still
    but im guessing that because now gbpvr.exe has been completely removed it no longer works at all

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    3
    Darn. This is the same problem I appear to be having. I'm also on v1.2.13 and even after uninstalling and reinstalling the beta version of VA it's not working.

  6. #6
    Then I may have to go back to 1.2.9, it was working perfectly with PVRX2 under that version. I wasn't loading GBPVR.exe at all. Not on the PC, nor on the MVP, so I can't see how could be playing a part.

    I'm guessing that something else has changed, I just don't know what. I'll try 1.2.9 and let you know what happens.

    Thanks,
    Kevin

  7. #7
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,435
    I don't know much about VA, but this patch from psycik has fixed problems with other plugins in 1.2.13. It might be worth trying...

  8. #8
    OK, well I went back to 1.2.9 and all is well again. I haven't tried the above patch yet, but I did do a quick scan of the skin folder with what I had in 1.2.9 (from a backup that I had) to what I had under 1.2.13, and everything appeared to be the same. But admittedly I didn't perform a complete file compare to verify.

    I'll do some more digging, but at this point it's clear that VA works fine under 1.2.9, but does not (at least out of the box) with 1.2.13.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,435
    Quote Originally Posted by Kevina View Post
    but I did do a quick scan of the skin folder
    was that the skin or skin2 folder? 1.2.13 removed some stuff from the legacy skin folder (because GBPVR.exe has gone) and this has caused problems for some older plugins.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •