Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Net Radio nogo

  1. #1
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Camborne, Porirua, NZ
    Posts
    1,228

    Net Radio nogo

    Net Radio fills the selections but I can't get anything to play. Attached logs show errors but I can't decipher what they mean.

    TIA for any ideas.
    C2Duo E8400, 4GB, GE8600GT, PCH A-100, HVR2200, NPVR 1.5.31, Win 7 x64.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Velp, The Netherlands
    Posts
    3,489
    I think I saw this before, try a "Re-register filters".
    AMD Athlon 64 3000, HDD: 80, 120, 200 GB, Hauppauge 350 + 150, MVP, Asus 6000L Laptop client, Asus X50sl client,
    Fritz!box 7140 modem/router, GBPVR 1.3.7.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,886
    2007-12-07 22:16:28.796 VERBOSE FindFilterByName failed to locate filter: GB-PVR Shoutcast
    Try running ReRegisterFilters.bat. (from an administartor command prompt if you're on Vista)

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Camborne, Porirua, NZ
    Posts
    1,228
    I don't have any shoutcast filter on my machine. The re-register bat file doesn't reference any such filter either. Help - where is it supposed to come from?
    C2Duo E8400, 4GB, GE8600GT, PCH A-100, HVR2200, NPVR 1.5.31, Win 7 x64.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,886
    From memory its called scflt.ax in the gbpvr directory.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Velp, The Netherlands
    Posts
    3,489
    I noticed that it's not in the re-registerfilters.bat. So I think you have to add it yourself.

    Hans
    AMD Athlon 64 3000, HDD: 80, 120, 200 GB, Hauppauge 350 + 150, MVP, Asus 6000L Laptop client, Asus X50sl client,
    Fritz!box 7140 modem/router, GBPVR 1.3.7.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,886
    Ok, I must have missed that one back when I created the file. I'll add it for the next release.

    Just manually register it for now.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Camborne, Porirua, NZ
    Posts
    1,228
    Thanks, guys, but I can't get it to see the filter.

    I manually registered scflt.ax and it said it succeeded but the native log file still says it failed to locate the GB-PVR Shoutcast filter.
    C2Duo E8400, 4GB, GE8600GT, PCH A-100, HVR2200, NPVR 1.5.31, Win 7 x64.

  9. #9
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    20,751
    I think you should unregister it first as sub said here, doing both in an administrator command prompt.

    http://forums.gbpvr.com/showpost.php...64&postcount=6

    Martin

  10. #10
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Camborne, Porirua, NZ
    Posts
    1,228
    It's working now! I unregistered the filter then re-registered it - didn't do the unregister phase earlier.

    Thanks for help, sub and HtV.
    C2Duo E8400, 4GB, GE8600GT, PCH A-100, HVR2200, NPVR 1.5.31, Win 7 x64.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •