Results 1 to 5 of 5

Thread: directv d10 & Hauppauge IR blaster -- any success?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Franktown, CO
    Posts
    35

    directv d10 & Hauppauge IR blaster -- any success?

    I am trying to get the Ir blaster with my pvr150 to work with my directv d10 receiver. I have been through all the settings multiple times and cannot find the correct code. the red LED blinks but nothing happens on the receiver. Anyone have any clues or pointers that will get me going in the right direction?
    Erick

    PIII 1ghz
    521MB ram
    250gb hdd
    pvr150
    ATI tv card (output)
    samsung dvd-r
    gbpvr 1.0.16
    xp sp2
    DirectTV D10 receiver

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    14
    Erick, I had the same problems with my D10. I was able to resolve it by downloading the hauppauge v4.0 beta ir blaster, set the appropriate code, and then the blast program from gbpvr worked with no issues. I had no success with the version that comes on the CD or any version under the v4.0 beta.

    Benjamin

    GB-PVR v1.0.16 | Hauppauge PVR150 | Hauppauge MVP
    USB UIRT v1.4 | AddEpisode v0.7.0.14
    Intel Core2Duo E4500 | 2GB RAM | HD 1x200 2x500 | XPSP2

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Franktown, CO
    Posts
    35
    Thanks for the reply, I will find those drivers and try them, but what code did you use. I have the d10 and from what I have found it is also known as the d10-100. I will try the beta drivers and see if i can find the code, but without it there is no success. Thanks for the help I will try them tomorrow.
    Erick

    PIII 1ghz
    521MB ram
    250gb hdd
    pvr150
    ATI tv card (output)
    samsung dvd-r
    gbpvr 1.0.16
    xp sp2
    DirectTV D10 receiver

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Franktown, CO
    Posts
    35
    i installed the beta drivers and the code 0125 worked just fine on my D10. I have this part of the DVR working fine. Time to post a new thread, or search the forums, for some of my other issues.

    Thanks Benjamin for the help.
    Erick

    PIII 1ghz
    521MB ram
    250gb hdd
    pvr150
    ATI tv card (output)
    samsung dvd-r
    gbpvr 1.0.16
    xp sp2
    DirectTV D10 receiver

  5. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    14
    no problem Erick. Let me know if you have any other issues because I have almost the exact same config as you and have been using it for a little over a year with great success.

    Benjamin

    GB-PVR v1.0.16 | Hauppauge PVR150 | Hauppauge MVP
    USB UIRT v1.4 | AddEpisode v0.7.0.14
    Intel Core2Duo E4500 | 2GB RAM | HD 1x200 2x500 | XPSP2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •