Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 77

Thread: MusicLibrary2 : 4.3

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lower Hutt, NZ
    Posts
    4,870

    MusicLibrary2 : 4.3

    Couple of little bug fixes as pointed out by HtV and tkgafs.

    On the wiki as always: http://gbpvr.com/pmwiki/pmwiki.php/Plugin/MusicLibrary2

    Previous threads for previous versions have been closed.

    Changes:
    29-Oct-2006 - Version 4.3
    • Fixed playlist deletion while playing - now doesn't always restart the track if it doesn't need to.
    • Fixed error when hitting replay (ctrl-d) in navigation screens it would return to the top
    • Fixed error where only the seconds portion of a song was going into the db, not the full actual length.
    • Delete a character on the remote text entry is from the Ctrl-W command - which is the Hauppauge 45 key remote prev channel command.
    AMD FM1 x4 A8-3870 Llano, Gigabyte GA-A75-D3H, 4 Gb DDR3 Ram, Seagate 500 Gb, Seagate 1500 Gb, HVR3000 x 2 (DVB-S), Nova-T 500 (DVB-T), USB-Uirt, SPDIF -> Yamaha RX-V540, ATI HD6550 (OnBoard) > Samsung LA46A650 TV (HDMI), Harmony Remote 525
    Windows 7 Ultimate x64 SP1, NPVR 2.4.3, AC3Filter, 1 x Popcorn Hour A-100, 1 x AppleTV with Plex

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lower Hutt, NZ
    Posts
    4,870
    Oh, before I forget - to fix this error:
    • Fixed error where only the seconds portion of a song was going into the db, not the full actual length.

    You will probably need to start the config app, nuke the library and re-scan it.

    So it picks up the correct length of all the tracks.
    AMD FM1 x4 A8-3870 Llano, Gigabyte GA-A75-D3H, 4 Gb DDR3 Ram, Seagate 500 Gb, Seagate 1500 Gb, HVR3000 x 2 (DVB-S), Nova-T 500 (DVB-T), USB-Uirt, SPDIF -> Yamaha RX-V540, ATI HD6550 (OnBoard) > Samsung LA46A650 TV (HDMI), Harmony Remote 525
    Windows 7 Ultimate x64 SP1, NPVR 2.4.3, AC3Filter, 1 x Popcorn Hour A-100, 1 x AppleTV with Plex

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Velp, The Netherlands
    Posts
    3,489
    Hi psycik,

    I was working my way up through the today-posts, I wanted to answer your question about something happening on mvp or on the server, when I noticed you closed down the thread. Why would he do that? It's still quite early forme (after a late night ). Then I saw the new ML2 4.3 thread a few lines up .
    Looks great I'll test it, thanks a lot again.

    cya Hans

    Edit: To answer your question in the other thread: this was all on the mvp.
    Last edited by HtV; 2006-10-29 at 07:37 AM.
    AMD Athlon 64 3000, HDD: 80, 120, 200 GB, Hauppauge 350 + 150, MVP, Asus 6000L Laptop client, Asus X50sl client,
    Fritz!box 7140 modem/router, GBPVR 1.3.7.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lower Hutt, NZ
    Posts
    4,870
    yeah I thought that is the easiest way of keeping track of the releases and posts.....but from now on I'll actually put a message in the old thread before closing it...

    Are you mostly MVP based as well?? I know tkgafs is...

    it just means before I put out a release that i should test the mvp a lot more than I do - this time I did a lot of testing for the MVP, I figured out a nice easy eay to do it.
    AMD FM1 x4 A8-3870 Llano, Gigabyte GA-A75-D3H, 4 Gb DDR3 Ram, Seagate 500 Gb, Seagate 1500 Gb, HVR3000 x 2 (DVB-S), Nova-T 500 (DVB-T), USB-Uirt, SPDIF -> Yamaha RX-V540, ATI HD6550 (OnBoard) > Samsung LA46A650 TV (HDMI), Harmony Remote 525
    Windows 7 Ultimate x64 SP1, NPVR 2.4.3, AC3Filter, 1 x Popcorn Hour A-100, 1 x AppleTV with Plex

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Velp, The Netherlands
    Posts
    3,489
    Hi there,

    To answer your last question first: yes I use the mvp mostly, I can play everything on the server but I hardly ever do.

    Deleting a song from the playlist works fine now.
    The times are shown correctly now I think.
    The random function still exaggerates a bit, it now makes a playlist of ~100 songs (before that would be over 200).
    As I said before: great job
    AMD Athlon 64 3000, HDD: 80, 120, 200 GB, Hauppauge 350 + 150, MVP, Asus 6000L Laptop client, Asus X50sl client,
    Fritz!box 7140 modem/router, GBPVR 1.3.7.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,449
    Looks good! Any skin changes for this version? (since v 3.12)

  7. #7
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Velp, The Netherlands
    Posts
    3,489
    I was digging in my EWA-troubles (other thread), I noticed a few ML2 errors in the EWA log. Do they mean anything to you. The second log is after I removed the musicpanel.
    Btw did you read my musicpanel notes yesterday?:

    I noticed for the first time the ML2panel in the plugin-list in gbpvr-config. Was it always there?
    However when I enable it, it screws up the main menu. When I go down the main menu, when I come to the place where ML2panel should be (according to the list in config) the menu completely disappears, only leaving the blue background behind.
    Attachment 7509
    AMD Athlon 64 3000, HDD: 80, 120, 200 GB, Hauppauge 350 + 150, MVP, Asus 6000L Laptop client, Asus X50sl client,
    Fritz!box 7140 modem/router, GBPVR 1.3.7.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lower Hutt, NZ
    Posts
    4,870
    Yes since 3.12 - but only to the ML2Panel - to add CUE Track information.

    I jumped from 3.12 to version 4, might start doing a sub type numbering scheme - each release (add new feature etc) increase the major number, then little fixes etc just update the minor. - i.e. I've had 3 sub releases on this version.
    AMD FM1 x4 A8-3870 Llano, Gigabyte GA-A75-D3H, 4 Gb DDR3 Ram, Seagate 500 Gb, Seagate 1500 Gb, HVR3000 x 2 (DVB-S), Nova-T 500 (DVB-T), USB-Uirt, SPDIF -> Yamaha RX-V540, ATI HD6550 (OnBoard) > Samsung LA46A650 TV (HDMI), Harmony Remote 525
    Windows 7 Ultimate x64 SP1, NPVR 2.4.3, AC3Filter, 1 x Popcorn Hour A-100, 1 x AppleTV with Plex

  9. #9
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lower Hutt, NZ
    Posts
    4,870
    HtV, yeah i did, sorry i didn't reply....yeah it has been there since early version 3 somewhere, but something in the later versions of GBPVR make it show up now. You can deactivate it in the config app and it shouldnt show up.

    What skin are you on HtV?? If i select the Ml2Panel on my main menu it just goes black screen with the gbpvr logo and the time (i.e. the screen saver starts).
    AMD FM1 x4 A8-3870 Llano, Gigabyte GA-A75-D3H, 4 Gb DDR3 Ram, Seagate 500 Gb, Seagate 1500 Gb, HVR3000 x 2 (DVB-S), Nova-T 500 (DVB-T), USB-Uirt, SPDIF -> Yamaha RX-V540, ATI HD6550 (OnBoard) > Samsung LA46A650 TV (HDMI), Harmony Remote 525
    Windows 7 Ultimate x64 SP1, NPVR 2.4.3, AC3Filter, 1 x Popcorn Hour A-100, 1 x AppleTV with Plex

  10. #10
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lower Hutt, NZ
    Posts
    4,870
    Umm, yeah those errors don't seem to affect anything, they are from the startup somewhere, normally when the config app is starting - strange that it appears on your EWA, unless ewa "starts" gbpvr and therefore all the plugins.

    It's annoying, but nothing to worry about.
    AMD FM1 x4 A8-3870 Llano, Gigabyte GA-A75-D3H, 4 Gb DDR3 Ram, Seagate 500 Gb, Seagate 1500 Gb, HVR3000 x 2 (DVB-S), Nova-T 500 (DVB-T), USB-Uirt, SPDIF -> Yamaha RX-V540, ATI HD6550 (OnBoard) > Samsung LA46A650 TV (HDMI), Harmony Remote 525
    Windows 7 Ultimate x64 SP1, NPVR 2.4.3, AC3Filter, 1 x Popcorn Hour A-100, 1 x AppleTV with Plex

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •