Results 1 to 6 of 6

Thread: Missing onscreen skip from recording playback

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3

    Missing onscreen skip from recording playback

    Ver. 0.97.13
    Used to be there, but disappeared. When I play a recording back, the normal onscreen skip features (Fast Forward, Rewind, Exit) no longer popup with a mouse-over.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,506
    They're still there for me. Do you see any OSD info?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3

    Live TV OSD, Rec Playback no OSD.

    I don't see any OSD in the Recording playback, but I do see the OSD in Live TV.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,506
    Maybe you are using the Cyberlink decoder with VMR? By default the Cyberlink decoder is not compatible with VMR, until registry settings are added. This results in no OSD.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3
    I changed the Software MPEG-2 Playback - Video Decoder from "System Default" to "InterVideo NonCSS..." and this fixed the problem. Thanks for the help and quick response.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    75,506
    Yeah, so it sounds like the Cyberlink decoder was the 'system default' on your machine. Glad to hear you got it working.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •