Results 1 to 7 of 7

Thread: BDA DVB-T (Hauppauge HVR1300) channel mapping error

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    155

    Unhappy BDA DVB-T (Hauppauge HVR1300) channel mapping error

    Hello!

    Getting following error when trying to map any channel from DVB-T:

    Attachment 3897

    Any suggestions?
    --- GBPVR system ---
    Server: homemade (ASUS MB, AMD x2 5200+, 4G RAM, 3.2TB RAID5, 1Gbit) + DVB-T Hauppauge HVR1300 (h264 TS) + IPTV
    Clients: ASUS Pundit-R (P4 3.2GHz Northwood!, 1G RAM, zero HDD - netboot, WinLIRC to use Hauppauge remote on system without Hauppauge devices) + IBM ThinkPad T42 (pvr over 802.11g) + FSC N560 WM6 (802.11g) + etc

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    3,129
    Hmm... Since I haven't done this myself, I might be off, but... don't you have to import your EPG source first before you can click "map digital channels..."?
    I'm not always right
    GB-PVR 1.2.9
    Accent HT-400 Case, AMD Athlon 64 3800+ 1024MB, 1TB+300GB+180GB, WinXP Pro-SP2, NVidia 7600GT
    Nova-T USB2, PVR-350 recording from Dilog 355 DVB-T box, USB-UIRT (receiving & transmitting)

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    155
    Actually, I don't know. But how can I import as I'd like to have EPG from DVB-T? And suppose, I don't know channels which are broadcasted from DVB-T? So, what should I do?
    --- GBPVR system ---
    Server: homemade (ASUS MB, AMD x2 5200+, 4G RAM, 3.2TB RAID5, 1Gbit) + DVB-T Hauppauge HVR1300 (h264 TS) + IPTV
    Clients: ASUS Pundit-R (P4 3.2GHz Northwood!, 1G RAM, zero HDD - netboot, WinLIRC to use Hauppauge remote on system without Hauppauge devices) + IBM ThinkPad T42 (pvr over 802.11g) + FSC N560 WM6 (802.11g) + etc

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    3,129
    You can set EPG source to "DVB EPG Broadcast". Try that
    I'm not always right
    GB-PVR 1.2.9
    Accent HT-400 Case, AMD Athlon 64 3800+ 1024MB, 1TB+300GB+180GB, WinXP Pro-SP2, NVidia 7600GT
    Nova-T USB2, PVR-350 recording from Dilog 355 DVB-T box, USB-UIRT (receiving & transmitting)

  5. #5
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    155
    Ok. As currently I'm at work and PVR is at home, so I could try this later. I'll let you know if this was the solution
    --- GBPVR system ---
    Server: homemade (ASUS MB, AMD x2 5200+, 4G RAM, 3.2TB RAID5, 1Gbit) + DVB-T Hauppauge HVR1300 (h264 TS) + IPTV
    Clients: ASUS Pundit-R (P4 3.2GHz Northwood!, 1G RAM, zero HDD - netboot, WinLIRC to use Hauppauge remote on system without Hauppauge devices) + IBM ThinkPad T42 (pvr over 802.11g) + FSC N560 WM6 (802.11g) + etc

  6. #6
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    155

    Question

    Quote Originally Posted by stefan
    You can set EPG source to "DVB EPG Broadcast". Try that
    Tryed, still no success and the same error. After pressing many times Retry or Ignore (not Abort) gave me hint that card might be in use. But I have no other services nor running software which might keep card in use.

    Anybody had same kind of error message before???
    --- GBPVR system ---
    Server: homemade (ASUS MB, AMD x2 5200+, 4G RAM, 3.2TB RAID5, 1Gbit) + DVB-T Hauppauge HVR1300 (h264 TS) + IPTV
    Clients: ASUS Pundit-R (P4 3.2GHz Northwood!, 1G RAM, zero HDD - netboot, WinLIRC to use Hauppauge remote on system without Hauppauge devices) + IBM ThinkPad T42 (pvr over 802.11g) + FSC N560 WM6 (802.11g) + etc

  7. #7
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    76,554
    Can you reproduce the problem, then zip and attach your logs?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •