PDA

View Full Version : DVB-S scan doesen't fnd any channel



cdr_pro
2010-07-24, 07:23 AM
When do a channel scan wth my SkyStar2 (here in germany) it doesen't find any channel.
Do I have to modify something in the settings window of the recording source?
What does the LOF1, LOF2 and LOF Switch setting mean?
Are the standard values of these correct for my region?

cdr_pro
2010-07-24, 11:43 AM
Sorry, it seems that it was only a driver issue, but now that the scan works, I get an "unhandled exception" when I push the OK-Button. :-(

Reddwarf
2010-07-24, 12:42 PM
Zip and post the logs from .\Logs filder.