PDA

View Full Version : Kicked back to nmt at idle



stustunz
2010-05-26, 04:05 AM
OK got my refurb popcorn hour A110
got it almost all going good

it loads gbpvr fine and if im using it its fine but if i leave it sitting idle for about 2 minutes it kicks back to the nmt menu then the auto load script takes over and im back in gbpvr.
Is there something wrong with how I have set it up or is there a setting I need to change on the pc or the A110

cheers Stu

mvallevand
2010-05-26, 04:14 AM
Compress and upload your logs and I will have a look.

Martin.

stustunz
2010-05-26, 04:29 AM
think it might have been the screen saver plugin all seems goods now
been fiddling for a few hours and just clicked

by the way I am very impressed with what you have a achieved with this
if i had to use the nmt menu system i would be crying for buying the thing

mvallevand
2010-05-26, 04:50 AM
As noted in the other thread, there are some beautiful jukeboxes for the NMT too, and their users might say they cry looking at GBPVR, they certainly complain about needing a PC especially a Windows server. It's a question of taste and personal choice.

If you just want to turn on a box on to play a movie the default UI isn't great but it certainly is no worse than the UI on my DVD player when I try to play music. At least it lets you scroll backwards and by number which GBPVR won't let me do.

Martin

stustunz
2010-05-26, 05:15 AM
yeah gbpvr never really did the music thing well i still use winamp for that

the movie jukeboxes look really good till you go to play and comes up with the buffering screen ,I really hate that
still might load all my movies into that

the main thing i wanted was the tv guide on the media player having it look and control exactly the same as gbpvr is just a real bonus
and for the money it rocks