PDA

View Full Version : GBPVR errors with PVR350 TV out



chuckyt
2004-02-24, 07:52 AM
Hi Sub,
My previous serious crashes were a faulting PVR350 card.
I now have a new card with 1.6A drivers installed ( the 1.6A drivers are modded drivers specifically for australia according to the distributor here )

The EPG is working fine with TV harvest ( no 1 hour offset anymore )
I am also getting video playout with OSD on the TV with some issues.

I installed 0.13 yesterday & main OSD comes up fine ( with the appropriate message on the PC's screen )
live TV is working using your recording code ( not wincap TV )
changing channels is working for a while, then is crashing ( bringup the SetGlobalApha-IKsPropertySet-SetIVAC-OSD-GlobalALPHA-failed message repeadely until the application is quit from process manager )
interestingly, you can reboot GBPVR a number of times before this crash hangs the driver to the point that you have to restart the machine.
This crash also occurs every time you resume a previously watched movie from the library

let me know if you have any suggestions

thanks

Chuck

chuckyt
2004-02-27, 11:32 PM
Just as a note - this is working a lot better than .12, so it's getting there :-)

any thoughts on how to reduce it further with the current builds ??

thanks

Chuck

sub
2004-02-28, 01:14 AM
One other guy is suffering with the same problem. To be honest, I dont know what is causing it. I'm just refactoring some of the GB-PVR (cleaning up). As part of this I'm adding some proper logging to the bits of the application that manage the recording and the PVR350 decoder, so hopefully I'll be in a much better position to diagnose these types of faults.

chuckyt
2004-03-02, 09:46 PM
Quote[/b] (sub @ Feb. 28 2004,01:14)]One other guy is suffering with the same problem. To be honest, I dont know what is causing it. I'm just refactoring some of the GB-PVR (cleaning up). As part of this I'm adding some proper logging to the bits of the application that manage the recording and the PVR350 decoder, so hopefully I'll be in a much better position to diagnose these types of faults.
thanks for this - I will check it with the next builds

Chuck