PDA

View Full Version : MVP Just Stops Within 10 Minutes



Satnav4
2004-12-29, 03:53 AM
I just tried the GBPVR MVP software, and I prefer it to the Hauppauge software. Unfortunately, after 10 minutes of watching, the picture froze. The file was an Mpeg recorded by a Hauppauge 150 set at 4800/6000. My setup is hardwired. I have no issues using the Hauppauge software, except for the red cast. I am running Maintenance release 23.13. No other processes were running, except perhaps the 150 recording a show. This has never been a problem before with the Hauppauge software.

Does anyone know the problem and the fix? I have a P4, 2.8, 800 fsb, 1 gig ram system using XP Home. I have no via chips in my MSI Neopfsr MB.

Thanks for any help.

S.

sub
2004-12-29, 04:03 AM
Reproduce the problem, then email your logs to me at support@devnz.com. Include a complete description of what you were doing, and what happened.

Satnav4
2004-12-29, 02:46 PM
Thanks sub

Stupid question, but how do I grab a copy of my logs? I will be happy to do so. I will even research this question when I get home with the hope the problem can be recreated and presented to you.

Your MVP setup is far superior to the Hauppauge software. I did not notice the red cast as much using your setup. Have you done something special, or is it my imagination?

S.

sub
2004-12-29, 03:31 PM
The log files are in c:\program files\devnz\gbpvr. There are several different logs, all with the file extension .log. Send them all.


Quote[/b] ]Your MVP setup is far superior to the Hauppauge software. I did not notice the red cast as much using your setup. Have you done something special, or is it my imagination?
Sorry, this is your imagination. It'll be exactly the same as the Hauppauge software.