PDA

View Full Version : European user with +0100 problem?



sub
2004-03-29, 06:20 AM
Whilst I'm looking at timezones, I thought I'd also try to work out what is going wrong with the European +0100 XMLTV timezones. My first thought is the names of the Time Zones I use from the registry might be localized, and not match the ones I'm looking for.

If you have this problem, can you look if you have these registry keys, and the highlighted location? See image below:

http://www.gbpvr.com/images/timezone_reg.JPG

box177
2004-03-29, 10:28 AM
Hi Sub,

I've just checked and it seems to be equal on my french Windows XP.

I can provide you a .reg file of this registry key.

bjerk
2004-03-29, 12:30 PM
Hi Sub,

I've just checked and it seems to be equal on my Danish Windows XP.

I can provide you a .reg file of this registry key.

/Otto

sub
2004-03-29, 05:49 PM
I have a potential fix. If you'd like to give it a test drive for me, send me an email. Let me know where you are, and what the dates normally look like in your XMLTV file.

box177
2004-03-29, 09:28 PM
Sorry Sub but the XMLTV grabber for France is broken since 3 days *http://gbpvr.com/iB_html/non-cgi/emoticons/sad.gif (web site modification in progress) so the best I can atm is a sample of XMLTV file :

<table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE">&#60;programme start=&#34;20040330004500 +0200&#34; stop=&#34;20040330011000 +0200&#34; showview=&#34;8868030&#34; channel=&#34;C1.telepoche.com&#34;&#62;
* *&#60;title&#62;Reportages - Au feu les pompiers &#33;&#60;/title&#62;
* *&#60;category lang=&#34;fr&#34;&#62;Magazine&#60;/category&#62;
*&#60;/programme&#62;[/QUOTE]