PDA

View Full Version : Selecting Videosource problem



rogerb
2004-01-08, 08:02 PM
I have just installed the 008 beta. In the configuration I have selected direct recording and composite source, however I only get audio when running LiveTV.

In WinTV2000 list 6 Input sources: Tuner, Composite, Composite2, Composite3, S-Video/Composite and S-Video/Composite2. To get audio and video in WinTV2000 I need to select Composite2. Selecting Composite only give me audio.

In GB-PVR configuration there is only one option for Composite. How can I select the source that correspond to Composite2? *(SageTV also list 6 sources and I have to select the second Composite).

Roger

sub
2004-01-08, 08:24 PM
ok...I didn't realize that could occur. I've now added composite2 for the next release (in a couple of days).

sub
2004-01-08, 08:28 PM
For a short term work around, you should be able to use the WinTVCap recorder set to composite, and then edit the WinTVCap.ini to set the composite pin to the appropriate input.

rogerb
2004-01-08, 08:31 PM
Thanks for the quick support. I will give WinTVCap a try in the meantime.

Roger

sub
2004-01-08, 08:45 PM
I also added svideo2 and composite3 - save me going through the process again...

rogerb
2004-01-08, 08:51 PM
http://gbpvr.com/iB_html/non-cgi/emoticons/biggrin.gif

rogerb
2004-01-12, 03:58 PM
This works fine in 009 - Thanks